tisdag 31 december 2019

JULTIPS 2 - SALSICCIA MED ÖVERBLIVEN BRYSSELKÅL























Om du också har lite brysselkål över, och dessutom älskar salsiccia, testa den här snabba och goda rätten!

4 salsiccia-korvar, ta bort skinnet och grovhacka
1 gul lök, finhackad
12 brysselkål, stjälken borttagen och kvartad
1 röd chili. finhackad
2 msk rinnande honung
2 msk äppelcidervinäger
0,5 tsk aleppopeppar
olivolja
salt, svartpeppar

1. Fräs korven i olja på medelhög värme i 5-6 minuter.
2. I med lök, chili och brysselkål och fräs ett par minuter till.
3. I med honung, vinäger och aleppopeppar, salta och peppra och fräs någon minut till.
4. Dra ned värmen och låt liksom sjuda ett par minuter.
5. Servera med kokt potatis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar