tisdag 31 december 2019
JULTIPS 2 - SALSICCIA MED ÖVERBLIVEN BRYSSELKÅL
Om du också har lite brysselkål över, och dessutom älskar salsiccia, testa den här snabba och goda rätten!
4 salsiccia-korvar, ta bort skinnet och grovhacka
1 gul lök, finhackad
12 brysselkål, stjälken borttagen och kvartad
1 röd chili. finhackad
2 msk rinnande honung
2 msk äppelcidervinäger
0,5 tsk aleppopeppar
olivolja
salt, svartpeppar
1. Fräs korven i olja på medelhög värme i 5-6 minuter.
2. I med lök, chili och brysselkål och fräs ett par minuter till.
3. I med honung, vinäger och aleppopeppar, salta och peppra och fräs någon minut till.
4. Dra ned värmen och låt liksom sjuda ett par minuter.
5. Servera med kokt potatis.
Etiketter:
JUL,
KÖTT,
VARMRÄTTER
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar