tisdag 17 december 2013

BRA SAKER ATT ALLTID HA I HEMMA

Peperoncini
Ett par olika olivoljor
En god rapsolja från Gunnarshög
Solrosolja
Jordnötsolja
Sesamolja
Konservburkar med sardiner i olja
Sardeller
Parmesanost (kan man ha i frysen)
Flera sorters olika torkad pasta, nudlar
Jasmin- och basmatiris
Quinoa (vit och röd), couscous, bulgur, matvete, moughrabia
Tamarisoja
Fisksås
Sweet chilisås
Srirachi-sås
Ett par olika senapssorter
Konservburkar med hela tomater
Konservburkar med bönor, t. ex. kikärtor, cannellini, borlotti
Sambal badjak och Sambal oelek
Cashew, hassel-, pinje- och pistagenötter, mandlar
Ekologisk grönsaksbuljong
Ketchup
Vitt vin
Fetaost, halloumi
Oliver
Turkyoghurt
Flytande citronsaft
Lite olika färska örter, t. ex. basilika, salvia och oregano
Olika salter
Smör
Potatis
Torkad svamp
Konservburkar med tonfisk, både i olivolja och i vatten
Röd- och vitvinsvinäger
En god balsamvinäger
Soltorkade tomater
Muscovadosocker
Honung
Agavesirap
Ströbröd
Konservburkar med kronärtskockor, böngroddar
Kokosmjölk
Kokosflingor
Kapris
Vitlök
En välfylld kryddhylla
Frysta örter
Vetemjöl, majsmjöl, kikärtsmjöl, rågmjöl
Färsk och torkad chili
Ekologiskt vaniljpulver
Ekologiska ägg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar