tisdag 6 augusti 2013

TORTELLINI MED TOMAT, OLIVOLJA OCH SALVIA

Mycket enkelt, snabbt och framför allt gott alternativ när du har ont om tid. Färska salviablad kan du förvara hela i burkar i frysen.

2 påsar färsk tortellini á 300 g
1 liten låda körbärstomater
cirka 0,5 dl färska salviablad
50 g rucolasallad eller babyspenat
färskriven parmesan
olivolja
salt, svartpeppar

1. Koka tortellinin enligt anvisningarna på paketet.
2. Stek salviabladen i smör, lite på varje sida. De ska bli lite hårda, ungefär som chips.
3. När pastan är klar, häll av vattnet och häll tillbaka i kastrullen. Lägg över salviabladen och rucolan, de halverade tomaterna. Salta, häll på lite god olivolja och rör om. Servera med färskriven parmesan och svartpeppar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar