måndag 20 april 2020

CHOKLADKAKOR MED CRUNCH

kakao, cocoa, cacao, chokladkakor, chocolate cookies, biscotti, florsocker






















Hittade det här receptet på nätet någonstans. Det ger ungefär 25 jättegoda kakor.

90 g vetemjöl
30 ml rapsolja
1 ägg
30 g kakao
100 g socker
35 florsocker
0,5 tsk bakpulver
en nypa salt
extra florsocker

1. Blanda de torra ingredienserna.
2. I med olja och ägg. Blanda till en smet.
3. Ta upp på en skärbräda och rulla till en korv. Plasta in och låt vila i kylskåp en timme.
4. Sätt ugnen på 175°.
5. Skiva cirka 7 mm tjocka skivor och lägg på bakplåtspapper på en plåt.
6. Kör i ugnen i cirka 12 minuter.
7. Låt svalna och vänd sedan i florsocker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar