måndag 9 maj 2016

PALAK PANEER #2


 
 
Testade också ett nytt recept på palak paneer, det här har tomater i såsen. Recept på paneer hittar du här eller här.

1 gul lök, finhackad
2 vitlöksklyftor, finhackade
500 g fryst spenat
1 tsk malen spiskummin
2 tsk malda korianderfrön
1 tsk gurkmeja
1 krm cayennepeppar
0,5 tsk malen kardemumma
1 burk goda hela tomater
2 dl grädde
salt, svartpeppar
ghee eller rapsolja att steka i

1. Bryn lök och vitlök på medelvärme i ghee cirka 7-8 minuter, de sista 3-4 miutrarna låter du kryddorna vara med.
2. I med spenat, tomater och grädde, låt småputtra 7-8 minuter.
3. Stäng av värmen, i med färskosten, rör om vänta ett par minuter.
4. Servera med basmatiris och något gott indiskt bröd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar